تغذیه‌ فوق ثروتمندان با زیرنویس فارسی – قسمت 5

ا

taghzie-foghe-servatmandan

 

توضیحات : ثروتمندها هم مانند هرکدام از ما نیاز به تغذیه دارند اما در حالی که ما از سوپرمارکت‌ها خرید می‌کنیم، افراد بسیار ثروتمند با استانداردهای «میشلن»، غذاهای لوکس و اشرافی را از طریق شبکه‌های خصوصی ویژه تهیه می‌کنند. در این برنامه با تهیه کننده‌های ویژه‌ای آشنا می‌شویم که برای ثروتمندترین مشتریان خود در بریتانیا مواد غذایی گران‌قیمت تهیه می‌کنند. چهره‌ی شهر لندن تغییرات زیادی کرده به‌طوری که امروز بیشتر از نیمی از خانه‌های آن قیمتی بالاتر از ده میلیون پوند دارند و سرمایه‌داران خارجی مالک آن هستند. بنابراین تهیه‌کنندگان غذا و مواذ غذایی باید خود را با این شرایط سازگار کنند و بیشتر از گذشته برای به‌دست آوردن این بازار لوکس مبارزه کنند.
در این برنامه‌ی با چگونگی تهیه‌ غذاهای لوکس برای افراد فوق‌ ثروتمند بریتانیا آشنا می‌شویم

 

نام مستند : تغذیه‌ی فوق ثروتمندان (Feeding The Super Rich)
نام این قسمت :قسمت 5
زبان : روای دوبله (مابقی زیرنویس فارسی)
زمان : 45 دقیقه
کیفیت : HD 1080p – HD 720p (فوق العاده)
حجم : 331 – 564 مگابایت
فرمت :MKV

 

خلاصه داستان این قسمت
 
آشنایی با شرکت‌های ویژه‌ای که برای ابرثروتمندها غذاهای لوکس تهیه می‌کنند. از تخم مرغ کیلویی ۱۴۰۰ پوند تا گوشت‌های گران‌قیمت «وایگو» و رستوران‌هایی که صرف غذا در آن‌ها برای هر نفر به قیمت بیش از هزار پوند تمام خواهد شد…
 
در این قسمت با شرکت تهیه‌ی غذای «Bubble Food» آشنا می‌شویم. و می‌بینیم که آنها چگونه تلاش می‌کنند تا نظر مشتریان فوق‌ثروتمند خود را که عادت به مصرف بهترین غذاها دارند، جلب کنند. در ادامه برنامه به دیدار یک برنامه چشیدن مزه‌ی خاویار که توسط «سوفی و مایک وارتون» در «می‌فر» لندن ترتیب داده شده می‌رویم و هم‌چنین با مجموعه‌ای به نام « Penum Provisions» آشنا می‌شویم که در این زمینه تنها در تابستان گذشته بیش از یک میلیون پوند درآمد داشته است…
 
و سرانجام با «ویلیام هانسون» و کار او یعنی آموزش آداب مخصوص صرف غذا به خارجی‌ها، آشنا می‌شویم.
 
تماشای بخشی از این قسمت (کلیک کنید)
 
بخشی از این مستند رو در آپارات مشاهده کنید
 
http://www.aparat.com/v/Hytqw

 

دریافت لینک دانلود (کلیک کنید)
 
 
 
 


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *