خلاصه قسمت های خوراکی های خوشمزه

قسمت 1 : «مایکل» این هفته برای پیدا کردن خوشمزه‌ترین و جالب‌ترین غذاهای آمریکا به آتلانتا سفر کرده.
ساندویچ مرغ سرخ شده در آنجا بسیار محبوب است و مشتریان زیادی دارد. مقصد بعدی او رستوران «بارتون -جی» در میامی است که غذاهایش را به شیوه‌هایی ویژه و عجیب سرو می‌کند.
او در ادامه به «آستین، تگزاس» سفر می‌کند تا در آنجا طعم غذای تهیه شده با گوشت سرسینه گاو به سبک تگزاسی را بچشد، آن هم در رستورانی که مردم برای وارد شدن به آن باید ساعت‌ها منتظر بمانند. آخرین مقصد این سفر «Magnolia Bakery» نیویورک است؛ جایی که می‌توان مشهورترین کیک مخمل قرمز (رد وِلوِت) را پیدا کرد…
 

قسمت 2 : این هفته همراه با «مایکل» به «میامی» سفر می‌کنیم. او در آنجا ساندویچ‌های خاص و ویژه‌ای را امتحان می‌کند که در آن‌ها پنیر کباب‌شده به شیوه‌ای جدید استفاده شده. پس از آن به رستوران «فیلیپینو» در نیویورک می‌رویم و در آنجا شاهد هستیم که چگونه دو ماه برای برگزاری یک مهمانی بزرگ خانگی و سرو غذاهای خاص در آن برنامه‌ریزی شده؛ غذاهایی که فقط باید با دست خورده شوند و استفاده از قاشق برای خوردن آن‌ها ممنوع است! در ادامه به آتلانتا سفر می‌کنیم و در آنجا «مایکل» با زیباترین غذاهای تهیه شده از گوشت دنده و خرچنگ آشنا می‌شود. و سرانجام در لس‌آنجلس به جایی می‌رویم که به‌خاطر بستنی‌های ساندویچی مخصوصش در شبکه‌های اجتماعی بسیار مشهور شده…

 
قسمت 3 : این هفته همراه با «مایکل» به لس‌آنجلس سفر می‌کنیم. و با ساندویچ‌های صبحانه‌ی خوشمزه‌ی «Eggslut» آشنا می‌شویم. پس از آن به سمت شرق می‌رویم تا با طرز تهیه‌ی ساندویچ‌های ترد و خوشمزه‌ی مرغ سرخ‌شده و رازهای آن آشنا شویم. برای دیدن یکی از جالب‌ترین غذاها به یک رستوران سوشی در «آستین» می‌رویم و در آنجا با غذاهای زیبایی آشنا می‌شویم که به نظر می‌رسد برای خورده شدن بیش از حد خوب هستند چون به شکلی کاملن هنرمندانه درست شده‌اند… و در پایان به میامی سفر می‌کنیم تا با «کاپ کیک»های خوشمزه‌ی یک شیرینی‌پزی آشنا شویم. شیرینی‌های آنجا با الهام از دستورپخت‌های خانگی لاتین تهیه می‌شوند که طرفداران بسیار زیادی دارد…
 
قسمت 4 : این هفته همراه «مایکل» به «آستین» سفر و از رستورانی دیدن می‌کنیم که برگرهای آن به‌قدری خوشمزه است که مردم و مشتری‌ها عاشق آن هستند و حاضرند برای خوردن آن‌ها در هوای گرم، ساعت‌ها در صف بایستند. اما در «سان قرانسیسکو» به سراغ بزرگ‌ترین و تازه‌ترین کاسه‌ی غذاهای دریایی می‌رویم. «میامی» مقصد بعدی سفر این هفته ما است؛ رستورانی که مردم عاشق منوی بی‌ظیر و خوشمزه‌ی آن هستند. این رستوران با غذاهایی مانند تخم‌مرغ نرم، ترافل و … در شبکه‌های اجتماعی نیز طرفداران زیادی دارد. در پایان این سفر همراه «مایکل» به یک شیرینی‌پزی در نیویورک می‌رویم تا با «کوکی»‌های شکلاتی بسیار بزرگ، شکلات تلخ با تکه‌های شکلات، «کوکی» شکلات تلخ با تکه‌های کره بادوم زمینی شکلاتی، و همچنین کوکی‌های جوی‎دوسر کشمشی خوشمزه و پرطرفدار آن آشنا شویم…
 
قسمت 5 : این هفته همراه «مایکل» با یک پیتزافروشی معتبر در نیویورک‌سیتی اشنا می‌شویم. پیتزاهای این رستوران به‌قدری خوب است که مشتری‌ها حاضرند برای گرفتن پیتزای «مارگریتا» تا دو ساعت در صف بایستند. در ادامه به «سانفرانسیسکو» سفر می‌کنیم؛ جایی که مردم برای خوردن پاستای تازه و خوشمزه‌ی ایتالیایی ساعت‌ها در صف منتظر می‌مانند. و اما این بار سفر ما در آتلانتا و با بازدید از یک رستوران نوآور – که در شبکه‌های اجتماعی هم طرفداران زیادی دارد- به پایان می‌رسد. در این رستوران برگرهای بسیار خوشمزه‌ای با الهام از طعم‌های اسپانیایی، با سس «مسکو»، سیب‎زمینی سرخ‌کرده خانگی، تخم‎‌مرغ نیمرو و … ارائه می‌شود. رفتن به این رستوران مانند این است که به بارسلون در اسپانیا سفر کرده باشید…
 
قسمت 6 : این هفته همراه «مایکل» به شیکاگو سفر می‌کنیم و با رستورانی آشنا می‌شویم که پیتزاهای استثنایی با پنیر کشدار درست می‌کند. این رستوران در شبکه‌های اجتماعی نیز بسیار محبوب است. پس از آن به «آستین» می‌رویم تا با سوسیس‌های تند و آتشین آن‌جا و همچنین طرز درست کردن آن‌ها آشنا شویم. سوسیس‌هایی که به قدری خوشمزه است که حتا در کوکتل‌ها هم از آن استفاده می‌کنند. مقصد بعدی سفر ما آتلانتا است؛ جایی که می‌توان بهترین مرغ سرخ‌شده را نوش جان کرد!…
 
قسمت 7 : این هفته همراه «مایکل» به شیکاگو سفر می‌کنیم. «مایکل» در آنجا در یک ساندویچ فروشی عالی، مزه‌ی ساندویچ گوشت گاو ایتالیایی را امتحان می‌کند. مقصد بعدی «سانفرانسیسکو» و جایی است که صبحانه‌های استثنایی دارد و در شبکه‌های اجتماعی هم طرفداران زیادی دارد. در ادامه «مایکل» به یکی از رستوران‌های مشهور آتلانتا می‌رود. در این رستوران ماکارونی و پنیر و همینطور رشته‌های گوشت خوک برش‌خورده‌ی کبابی طرفداران زیادی دارد. سرانجام در لاس‌وگاس به سراغ برخی از جالب‌ترین دسرهای آمریکا می‌رویم؛ جایی که افراد بسیاری برای خوردن دسرهای شیرین به آن‌جا می‌آیند…
 
قسمت 8 : این هفته «مایکل» ابتدا به شیکاگو می‌رود تا پیتزاهای مشهور یک رستوران قدیمی را که طرفداران زیادی هم در شبکه‌های اجتماعی دارد، امتحان کند و پس از آن به سانفرانسیسکو می‌رود تا با رستورانی آشنا شود که رزو کردن میز در آن بسیار سخت است.
مقصد بعدی لاس‌وگاس است که در آنجا «مایکل» یک «پای» موز خامه‌ای استثنایی را امتحان می‌کند… و آخرین ایستگاه رستورانی در «آستین» است که می‌توان در آنجا سوسیس کانگرو سفارش داد!…
 
قسمت 9 : همراه با «مایکا چرناو» با بهترین، خوشمزه‌ترین، محبوب‌ترین و نوآورانه‌ترین غذاهای سراسر آمریکا و همچنین طرز تهیه‌ی آن‌ها آشنا می‌شویم.
در هرکدام از قسمت‌های ۳۰ دقیقه‌ای این برنامه به درون آشپزخانه‌هایی می‌رویم که غذاهای نوآورانه، لذیذ و زیبای امروز با روش‌های جدید در آن‌ها طبخ می‌شود.
در این برنامه شاهد هستیم که چگونه این غذاها درست می‌شوند، کدام یک از این غذاها در شبکه‌های اجتماعی محبوب‌تر است و چرا؟
 
قسمت 10 : همراه با «مایکا چرناو» با بهترین، خوشمزه‌ترین، محبوب‌ترین و نوآورانه‌ترین غذاهای سراسر آمریکا و همچنین طرز تهیه‌ی آن‌ها آشنا می‌شویم.
در هرکدام از قسمت‌های ۳۰ دقیقه‌ای این برنامه به درون آشپزخانه‌هایی می‌رویم که غذاهای نوآورانه، لذیذ و زیبای امروز با روش‌های جدید در آن‌ها طبخ می‌شود.
در این برنامه شاهد هستیم که چگونه این غذاها درست می‌شوند، کدام یک از این غذاها در شبکه‌های اجتماعی محبوب‌تر است و چرا؟
 
قسمت 11 : همراه با «مایکا چرناو» با بهترین، خوشمزه‌ترین، محبوب‌ترین و نوآورانه‌ترین غذاهای سراسر آمریکا و همچنین طرز تهیه‌ی آن‌ها آشنا می‌شویم.
در هرکدام از قسمت‌های ۳۰ دقیقه‌ای این برنامه به درون آشپزخانه‌هایی می‌رویم که غذاهای نوآورانه، لذیذ و زیبای امروز با روش‌های جدید در آن‌ها طبخ می‌شود.
در این برنامه شاهد هستیم که چگونه این غذاها درست می‌شوند، کدام یک از این غذاها در شبکه‌های اجتماعی محبوب‌تر است و چرا؟
 
قسمت 12 : همراه با «مایکا چرناو» با بهترین، خوشمزه‌ترین، محبوب‌ترین و نوآورانه‌ترین غذاهای سراسر آمریکا و همچنین طرز تهیه‌ی آن‌ها آشنا می‌شویم.
در هرکدام از قسمت‌های ۳۰ دقیقه‌ای این برنامه به درون آشپزخانه‌هایی می‌رویم که غذاهای نوآورانه، لذیذ و زیبای امروز با روش‌های جدید در آن‌ها طبخ می‌شود.
در این برنامه شاهد هستیم که چگونه این غذاها درست می‌شوند، کدام یک از این غذاها در شبکه‌های اجتماعی محبوب‌تر است و چرا؟
 
قسمت 13 : همراه با «مایکا چرناو» با بهترین، خوشمزه‌ترین، محبوب‌ترین و نوآورانه‌ترین غذاهای سراسر آمریکا و همچنین طرز تهیه‌ی آن‌ها آشنا می‌شویم.
در هرکدام از قسمت‌های ۳۰ دقیقه‌ای این برنامه به درون آشپزخانه‌هایی می‌رویم که غذاهای نوآورانه، لذیذ و زیبای امروز با روش‌های جدید در آن‌ها طبخ می‌شود.
در این برنامه شاهد هستیم که چگونه این غذاها درست می‌شوند، کدام یک از این غذاها در شبکه‌های اجتماعی محبوب‌تر است و چرا؟
 
قسمت 14 : همراه با «مایکا چرناو» با بهترین، خوشمزه‌ترین، محبوب‌ترین و نوآورانه‌ترین غذاهای سراسر آمریکا و همچنین طرز تهیه‌ی آن‌ها آشنا می‌شویم.
در هرکدام از قسمت‌های ۳۰ دقیقه‌ای این برنامه به درون آشپزخانه‌هایی می‌رویم که غذاهای نوآورانه، لذیذ و زیبای امروز با روش‌های جدید در آن‌ها طبخ می‌شود.
در این برنامه شاهد هستیم که چگونه این غذاها درست می‌شوند، کدام یک از این غذاها در شبکه‌های اجتماعی محبوب‌تر است و چرا؟
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *