خلاصه قسمت های ناوهای جنگی

نیروی ضربت خلیج فارس : در قسمت نیروی ضربت خلیج فارس، شاهد نقش ناوگان آمریکا در تامین ثبات خاورمیانه خواهیم بود، این مستند که به شکل دوربین مخفی فیلم برداری شده است، نشان می دهد که ناو هواپیمابر یو اس ‌اس جورج اچ. دبلیو. بوش چطور برای مقابله با تهدید روز افزون داعش آماده می شود، و ماموریت ناوگان دریایی آمریکا، که بازداشتن خشونت و تامین امنیت دریاها می باشد را به انجام می رساند. یو اس اس بوش در جدیدترین سفر خود، تقریبا بلافاصله بعد از اینکه بندر نورفک را ترک می کند به یک ماموریت جدید فرا خوانده می شود. حالا باید از مسیر آبی خطرناک عبور کند و آماده یک حمله هوایی علیه نیروهای داعش در عراق شود. یو اس اس بوش از مسیر دریایی امن مدیترانه عبور می کند و به آب های خطرناک کانال سوئز می رسد، جایی که تعداد چهره های دوستانه کمتر و کمتر می شود. در حالی که ناو به سمت مقصد خود در خلیج فارس حرکت می کند، خدمه کشتی برای حملات قریب الوقوع آماده می شوند، گرچه قبلا هم این کار را انجام داده اند، اما چندین ماه از آخرین ماموریتی که تا این اندازه بزرگ بوده است می گذرد. خلبان ها همیشه تمرین می کنند تا مهارت های خودشان را در بالاترین سطح نگه دارند. وقتی یو اس اس بوش به خلیج فارس برسد، خدمه باید هواپیمای اف/ای-۱۸ سوپر هورنت را آماده کنند، سربازها موشک ها را در جنگنده ها بارگذاری می کنند و خلبان ها وارد کابین می شوند و منتظر دستور پرواز می مانند. این لحظه ای هست که خدمه برای آن آماده می شدند و همه چیز به خوبی پیش می رود. خدمه با موفقیت یک حمله هوایی علیه پایگاه های داعش را به انجام می رسانند و بقیه جنگنده ها را آماده می کنند. خلبان ها گزارش ماموریت را کامل می کنند و می دانند که باید برای یک حمله هوایی احتمالی دیگر آماده باشند.
 
آماده حمله : قسمت آماده حمله، یک نمای نزدیک از خدمه یو اس ‌اس جورج اچ. دبلیو. بوش فراهم می کند تا نشان دهد که انجام موفقیت آمیز عملیات ها بر روی یک ناو هواپیمابر به چه چیزهایی نیاز دارد. خدمه پنج هزار نفری کشتی اعم از زن و مرد باید آماده مقابله با هر رخدادی باشند. فشاری که روی آنها قرار دارد غیر قابل توصیف است و باید در سخت ترین شرایط هم آرامش خود را حفظ کنند و با اعتماد به نفس و دقت واکنش نشان دهند. خلبان هایی که برای تامین امنیت آب های کره زمین، مهم ترین ماموریت های ممکن را انجام می دهند باید وارد هواپیماهای خودشان شوند و برای پرواز آماده باشند، اما قبل از اینکه این امر اتفاق بی افتد، چند عملیات دیگر که به همان اندازه مهم هستند باید انجام شوند. شکم های گرسنه باید سیر شوند، هلیکوپترها باید تدارکات لازم را به ناو برسانند. همچنین فعالیت های بی پایان سکوی پرواز نیز باید انجام شوند. سربازها وضعیت سلاح های همه هواپیماها و انتقال آنها را کنترل می کنند. جا به جایی غلط بمب ها می تواند فاجعه بار باشد. پس از اینکه سلاح ها بر روی هواپیماها نصب می شوند، به هر هواپیما یک تیم فرود اختصاص داده می شود که مسئول کنترل، ردیابی، پرواز و فرود ایمن خلبان است. کار ساده ای به نظر می رسد اما این کار را در حالی انجام می دهند که بر روی سکوی پرواز ایستاده اند و جانشان در خطر است. در همین حین، رئیس پرواز که اسم برازنده ای هم دارد، تمام عملیات های سکوی پرواز را از طریق سیستم کنترل پرواز هواگرد در برج مراقبت ناو هدایت می کند، از جمله بلند شدن، بازیابی و فرود هواپیماها. یک اشتباه کوچک می تواند سکوی پرواز را به یک صحنه مرگبار تبدیل کند. هواپیماها به سلامت به ناو برمیگردند اما خدمه می دانند که این فقط یک ماموریت دیگر بود و فردا باید همه این کارها را دوباره انجام دهند.
 
اسکادران هوایی : قسمت اسکادران هوایی، بر روی عملیات هواپیماهای ناو های هواپیمابر تمرکز می کند. اولین داستان متعلق به ناو یو اس ‌اس هری اس. ترومن است، در آسمان عراق، هواپیماهای اف 18 سوپر هورنت بر روی یک پایگاه داعش پرواز می کنند و نقطه ضعفشان را مورد هدف قرار می دهند، یعنی خزانه داعش را. سه ماه بعد از آن خلبان های یو اس اس ترومن به نابودی پایگاه های داعش ادامه دادند، حتی رکورد انداختن بیشترین بمب در یک پرواز را هم شکستند. رویداد بعدی در ماه اوت سال 1990 در عملیات طوفان صحرا اتفاق افتاد. در این عملیات، آمریکا باید برای پیروزی، از تمام هواپیماهای خودش استفاده میکرد. ستوان مارک فاکس به همراه کمک خلبانش به یک فرودگاه جنگی عراقی حمله و آن را نابود کرد. در این عملیات، اف 18 هورنت جدید، برای اولین بار در نبرد هوا به هوا، یکی از هواپیما های دشمن را نابود کرد. بخش آخر، بر روی ناو هواپیمابر یو اس ‌اس آبراهام لینکلن در سال 2008 تمرکز می کند. جایی که برای تامین امنیت سربازانی که بر روی زمین بودند، ناوگان از جنگنده های اف 18 هورنت خود خواست که پیوسته در منطقه حضور داشته باشند. به ستوان هانسن و کمک خلبانش گفته شد که سربازها برای نابودی یکی از پایگاه های طالبان به پشتیبانی هوایی نیاز دارند. ستوان هانسن که در ارتفاع 15 هزار متری قرار داشت، با انداختن یک بمب جی پی اس دار در مختصاتی که توسط سربازهای روی زمین در اختیارش قرار گرفته بود، با موفقیت پایگاه را نابود کرد و باعث شد سربازها بتوانند بدون ترس به مبارزه ادامه دهند. قسمت اسکادران هوایی، با نگاهی به آینده هواپیماها و ناوها به اتمام می رسد. همچنین به این امر می پردازد که این صنعت چطور در آینده به تکامل می رسد تا از حضور قدرتمند ناوهای هواپیمابر آمریکا در دریاها برای برقراری صلح در آب های کره زمین اطمینان حاصل کند.

 

یو اس اس فورد : ناوگان دریایی قدرتمند آمریکا، این امکان را به این کشور می دهد که دریاها را به بزرگراه هایی که به سوی جنگ می روند تبدیل کند. در مرکز همه اینها، ناوهای هواپیما برقرار دارند که حامل 3.5 میلیارد دلار هواپیمای پیشرفته هستند. در سال 2008 مجلس مجوز ساخت یک نوع جدید از ناوهای هواپیمابر را صادر کرد، یعنی کلاس فورد. به مدت 10 سال شرکت های صنایع هانتینگتون اینگالز و نیوپورت نیوز شیپ بیلدینگ مشغول ساخت ناو هواپیمابر جدید آمریکا، یعنی فورد بودند. هر بخش به صورت جداگانه ساخته می شد و بعد به صفحات دیگر جوش داده می شد تا اتاق های کشتی ساخته شوند. اتاق های جداگانه، با هم ترکیب و به یک ماژول تبدیل می شدند و بخش های بزرگی از کشتی را ایجاد می کردند. آخرین بخش کار، متصل کردن این ابر قطعات به بقیه کشتی می باشد. کاری که ماه ها برنامه ریزی می طلبد و نیازمند حضور یک جرثقیل عظیم به نام آبی بزرگ می باشد. در نوامبر سال 2013، ناو با بزرگترین مانع خود مواجه شد. یعنی آمیخته شدن با تکنولوژی روز. وقتی سفارش ساخت فورد داده شد، تقریبا چهار سال بود که نیروی دریایی آمریکا بر روی سیستم راه اندازی الکترومغناطیسی هواپیما آزمایش می کرد اما در سال 2014، نیروی دریایی اعلام کرد که حدود 10 درصد از آزمایش ها با شکست مواجه شده اند و این کل برنامه را با ریسک مواجه می کرد. چیزی که اوضاع را بدتر کرد، افزایش هزینه توسعه سیستم نگهدارنده دنده پیشرفته به میزان تقریبی یک میلیارد دلار بود که 6 برابر هزینه اولیه بود. در ماه ژوئیه سال 2017، یو اس اس فورد بالاخره به نیروی دریایی تحویل داده شد، به دریا انداخته شد و اولین اف/ای-18 بر روی عرشه آن فرود آمد و به دنیا ثابت کرد که تلاش های سخت بالاخره نتیجه دادند. با نگاهی به آینده کلاس فورد متوجه می شویم که آینده ناوهای هواپیمابر روشن است و جنگاوری دریایی دارد به سطوح پیشرفته تری می رود.
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *