خلاصه قسمت های ثبت تاریخ

آغاز یک صد سال تراژدی : جنگ جهانی اول اولین جنگی بود که در آن دوربین فیلمبرداری در مقیاس وسیع مورد استفاده قرار گرفت. حمله تروریستی به شبه جزیره بالکان موجب جنگی شد که بلافاصله گسترش یافت و بذر فاجعه ای را پاشید که هنوز جهان امروز را می لرزاند از جمله : علم و فناوری ای که در خدمت جنگ است، دوران ترور وجنگ در خاورمیانه .دنیایی که در آن زندگی میکنیم، خود محصولی است از جنگ جهانی اول.
 
حکومت جدید خاندان‌های قدرتمند آمریکا : در پایان جنگ جهانی اول ، ایالات متحده به عنوان یک ابرقدرت جایگزین کشورهای اروپایی شد. نیروی محرکه ی این کشور خانواده های قدرتمندی بودند که کشور را در حالت اوج گیری قرار داده اند. این جانشینان وارد صنایع جدید متعددی شدند و کشور جوان را به امپراتوری سرمایه داری تبدیل کردند. ما با استفاده از فیلم های شخصی منتشر شده توسط خانواده های جی پی مورگان پادشاه امور مالی، جی دی راکفلر غول نفتی و غول صنعت خودروسازی هنری فورد ، به تکامل سرمایه داری مدرن در ایالت متحده خواهیم پرداخت.

 

دیکتاتورها چگونه پدید آمدند؟ : جنگ جهانی دوم مرگبارترین جنگ در تاریخ بود که باعث کشته شدن بیش از 50 میلیون نفر شد. اما جهان توسط تنها یک دیکتاتور وارد فاجعه ی تهاجم نشد. مردم برای بی اعتنایی به سرمایه داری به فاشیسم روی آوردند و بزرگ ترین تجارت های جهان نیز از رژیم نازی حمایت کردند.چگونه مردم اجازه دادند دیکتاتورها به قدرت برسند؟ فیلم های تازه کشف شده داستان کسانی است که آینده ی خود را به دست دیکتاتورها می سپارند و دروازه ها را به روی فاجعه باز می کنند.
 
عصر فریب و پنهان کاری :
 
می‌گوییم «نه» شورشیان جوان: دهه‌ی 1960 دهه‌ای بود که در آن جوانان به قیام برخاستند. اعتراضات اعضای نسل انفجار جمعیت یا همان بِی‌بی‌بومرهای آمریکا علیه جنگ ویتنام حالا در سایر کشورها از جمله ژاپن نیز گسترش یافته است. جنبش اصلاحات بهار پراگ در چکسلواکی باعث افزایش حقوق شهروندی در کشورهای کمونیستی شد.پخش تصاویر شورش جوانان در غرب توسط تلویزیون برای میلیون‌ها نفر به متحد کردن این جنبشهای اجتماعی جوانان منجر شد. دو رهبر انقلابی کاریزماتیک نیز شورش جوانان را برانگیختند، ارنستو چه گوارای کوبا و مائو تسونگِ چین. این قسمت ، عصری را به یاد می آورد که طوفانی از”نه” دنیا را فرا گرفت.
 

قرن بیست و یکم ,تصاویری که جهان را شوکه کرد : سال‌های خروشانِ اوایلِ قرن بیست و یکم. این‌ سال‌ها عصری را آغاز کردند که هرکس قادر است تصاویری بیافریند و منتشر کند. قرن بیست و یکم دوره ای است که در آن اتفاقات و تاریخ ثبت و به سرعت انتشار داده می شوند. این قسمت نگاهی دارد بر تاثیر تصاویر متحرک، تصاویری که می توانند ما را از هم جدا یا بهم نزدیک کنند.
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *