امالفی : در این قسمت همراه با جینو به امالفی سفر میکنیم. در این سفر جینو در حالی که در قایق است ما را با زیباترین مناظر این ساحل مدیترانهای ایتالیا آشنا میکند. در ادامه با دیدنیها و منظرههای کارتپستالی و شگفتانگیز «پوزیتانو» و همینطور غذاهای محلی و سنتی آن منطقه نیز آشنا میشویم. و سرانجام همراه با جینو طرز پخت چند غذای خوشمزه و لذیذ را در ساحل زیبای امالفی یاد میگیریم.
سورنتو : در ادامهی سفرهای جینو در سواحل مدیترانه در این قسمت به یکی از زیباترین جزیرههای ایتالیا یعنی کاپری میرویم. در این سفر ضمن آشنایی با غذاها و محصولات محلی با عکاسی دیدار میکنیم که با عکاسی از «ژاکلین کندی» مشهور شد. در ادامه جینو با تهیه مواد غذایی محلی ما را با طرز درست کردن دو غذای خوشمزهی دیگر آشنا میکند.
توسکانی : تاکستانها و درختهای سرو را فراموش کنید، چون امشب جینو وجوه پنهان توسکانی را با ساحلها و سنتهای گاوچرانهایش به نمایش میگذارد. جینو کسی نیست که در برابر چالشی پا پس بکشد، پس روی زین میپرد و به گاوچرانها میپیوندد تا سنتهایی را بیاموزد که قرنها قدمت دارند. بعد در ساحل، یک مهمانی کباب را میزبانی میکند.
جینو خودش را از مسیر بزرگراه رومی باستانی به توقفگاه بعدیاش در منطقهی لاتزیو میرساند، و سپس توقفی میکند در سرزمین زیتون محبوب هر ایتالیایی یعنی گائتا. در اینجا، او یاد میگیرد که چهطور غذای خیابانیای که مشخصهی این شهر کوچک است را درست کند، و سپس برای جشنی در سواحل تماشایی شهر آماده میشود.
اِلبا : جینو امشب در جزیرهی باستانی البا است. جزیرهای که به خاطر ناپلئون معروف است اما در ایتالیا به خاطر عسل و تولیدات آهنیاش هم شهرت دارد. جینو با فرد هشتاد سالهای ملاقات میکند که به «نجواگر زنبور» معروف است، کسی که عسلی تولید میکند که برندهی جایزه شده است. جینو سپس به دیدن معدنهایی متروکه میرود تا گذشتهی ایتالیا را تجربه کند اما هیچ سفری به البا بدون دیدن خانهی ناپلئون کامل نیست. تجربههای جینو الهامبخش غذای مرغ عسلیای هستند که در دهان آب میشود. او در آخر در ساحلی که از آهن ساخته شده است، ریزوتویی ساده و آسان میپزد.
پستوم : جینو امشب در ناحیهی مشهور تولید مواد غذایی و محصولات کشاورزی ایتالیا و موطن یکی از خوراکهای محبوبش است… یعنی پنیر موتزارلای گاومیش. جینو پیش از آنکه پنیری با کلاس جهانی بهدست بیاورد، باید با ماساژ دادن حیواناتی باشکوه دستش را کثیف کند. او همچنین سفری میکند به خرابههای باستانی پستوم. او بر فراز کوهستانهایی مشرف به دریا، یاد میگیرد که چهطور پاستای فوسیلی به شیوهی سنتی درست کند.
ناپل : جینو امشب به منطقهای برمیگردد که در آن بزرگ شده است، خلیج ناپل. اینجا زادگاه پیتزا، غذاهای خیابانی و غذاهای دریایی شگفتانگیزی است و به خاطر همین، بهشت شکموها است. جینو اول به ما نشان میدهد که چطور صبحانهی ناپلی درست کنیم، بعد برای ناهار به بالای پشت بام میرود تا ماهی کلاسیک درست کند، و بعد از پرواز به دامنههای کوه سترگ وزوو، به ساحل برمیگردد تا شام رومانتیک و عاشقانهی سریعی برای دو نفر آماده کند.
کالابریا : جینو امشب منطقهی بکر کالابریا با طبیعت خشن و دستنخوردهاش را نشان میدهد. چشماندازش به اندازهی مواد اولیهی نیرومندی که تولید میکند نفسگیر است. این هفته نوبت آتش و ادویهی تند است، با فلفل چیلیهایی که اشک آدم را در میآورند، یک سالامی معجزهآسای جدید، و بعد یک مادهی غذایی ایتالیایی که بینهایت انگلیسی است. با جینو همراه شوید، در حالی که این منطقهی وسیع را با قطار میکاود. او به دیدار ساحل و کوهها میرود و دو غذا به افتخار این منطقهی بکر درست میکند.
جزایر آیولین : سفر به جزایر ایولی اغلب اوقات جزو فهرست آرزوهای آدمها است. حالا اینجا مقصد نهایی سفر ساحلی حماسی جینو است. امشب او به دیدن دو جزیرهی متضاد سالینا و پانارئا میرود تا کشف کند نقش آنها در آشپزخانهی ایتالیایی چیست. معلوم میشود حسابی نقش دارند! با جینو همراه شوید تا بفهمید چه چیزی باعث میشود رابرت دنیرو مرتب به این جزایر برگردد. جینو همچنین با جانوری از عمق دریا هم مواجه میشود.