قسمت 1 : مایکل موزلی و جیمز وانگ میخواهند راز پنهان غذاهای خوشمزه را کشف کنند و ببینند چرا این غذاها برای ما خوشمزه هستند و چه تاثیری روی بدن و مغز ما دارند؟…آنها به کشورهای مختلف سفر میکنند تا با استفاده از تکنولوژی پیشرفته به رموز غذاهای مورد علاقهی ما پی ببرند و با استفاده از تصویرسازی تخصصی و پیشرفته کامپیوتری ما را تا سطح مولکولی به درون غذاهای خوشمزه ببرند و با پرده برداشتن از تمایلات زیستی عمیقی که در وجود همه ما نهفته است نشان بدهند چگونه غذا، این دنیای سرشار از فرآیندهای شیمیایی، عطر و طعم و مواد مغذی،… توانایی ساختن بدنهای ما و تحریک حواسمان را دارد…
در اولین قسمت از این برنامه، خواهیم دید که چگونه سوختوسازهای مولکولی بدن ما را میسازند. ابتدا با اولین غذای انسان آغاز میکنیم: شیر انسان، که شامل همه موادی است که بدن ما نیاز دارد – چربی، کربوهیدرات، ویتامین و مواد معدنی.
البته وقتی ما بزرگ میشویم همچنان همان روندهای شیمیایی نوزادی در داخل بدنمان ادامه پیدا میکند اما این بار با طیف گستردهتری از غذاها.
در ادامه در سانفرانسیسکو از این موضوع رمزگشایی میکنیم که چرا نان خمیر-ترش برای ما مفید است، در فیلیپین به اسرار برنج پیمی بریم و در بلغارستان خواهیم دید که چرا تابیدن آفتاب به قارچ خوراکی باعث میشود کلسیم بیشتری از آن جذب کنیم.
قسمت 2 : چرا مزه بعضی از خوراکیها را دوست داریم؟ چرا برخی از مزهها برای ما ناخوشایند است؟ حواس ما چگونه رشد میکند تا بتوانیم از غذا خوردن لذت ببریم و اگر چیزی برای ما مضر است متوجه شویم؟
احساسی که ما نسبت به غذاهای مختلف داریم چطور بهوجود میآید و چگونه ما از مزه خوراکیها لذت میبریم؟
در این قسمت از مزه و طعمهای مختلف رمزگشایی میکنیم و میبینیم که چطور تمام مزههایی که ما حس میکنیم از ترکیب پنج مزه ساده به وجود آمده…
در این قسمت «مایکل» به اسپانیا سفر می کند تا با برخی از شگفتانگیزترین مزههای دنیا آشنا شود و «جیمز» به پرو میرود تا ما را با واقعیتهایی درباره سیبزمینی آشنا کند.
در این برنامه با استفاده از پیشرفتهترین تکنیکهای تصویربرداری تا سطح مولکولی به درون غذاها میرویم تا تصویر جدیدی از مزه غذاها بهدست آوریم: لذت بردن از خوشمزگی غذا در حقیقت در طول تاریخ و تکامل کاربرد دیگری هم داشته و آن در حقیقت چیزی نبوده جز بقا…
قسمت 3 : در این قسمت با تاثیر غذا بر روی مهمترین عضو بدنمان که انرژی زیادی هم مصرف میکند آشنا میشویم.
مغز با ایجاد علاقه به غذاهایی که انرژی و چربی زیادی دارند بر روی رژیم غذایی ما تاثیر میگذارد.
در این برنامه «جیمز» به پرو میرود تا درباره این موضوع تحقیق کند که علاقهی ما به بعضی خوراکیها از کجا میآید؟ البته گاهی هم این علاقه به اعتیاد تبدیل میشود مانند قهوه… در ادامه برنامه با تاثیرات مثبت قهوه بر روی ذهن و بدن آشنا میشویم…