آشپزی از دکه تا رستوران با زیرنویس فارسی – اولی و تونی

ا

ashpazi-azdake-taresturan-zirnevis

 

توضیحات : در این برنامه برخی از بهترین آشپزها می‌خواهند به عنوان مربی به ساندویچ‌ فروشی‌ها و بارهای بریتانیا در مدت سه هفته آموزش بدهند که چگونه در سطح جهانی آشپزی کنند.

در هر قسمت از این برنامه شاهد تلاش‌ها و مشکلات یکی از این آشپز‌ها برای یادگیری آشپزی بهتر زیر نظر برترین سر آشپز ها خواهیم بود.
آن‌ها در این چالش تنها سه هفته فرصت خواهند داشت تا همه فوت‌ و‌ فن‌ های آشپزی عالی را یاد بگیرند پیش از آنکه برای آزمون توانایی‌ های خود، به یکی از بهترین رستوران‌های دنیا فرستاده شوند.

آیا سرآشپزها موفق می‌شوند از آشپزهای معمولی یک آشپز حرفه‌ای در سطح جهانی بسازند؟

 

نام مستند :آشپزی از دکه تا رستوران (Best Chef, Worst Chef)
نام این قسمت :اولی و تونی
زبان : صدای راوی دوبله و مابقی با زیرنویس فارسی
زمان : 45 دقیقه
کیفیت : HD 1080p – HD 720p (فوق العاده)
حجم : 301 – 567 مگابایت
فرمت : MKV

 

خلاصه داستان این قسمت
 
در آخرین قسمت از این مجموعه با «اولی»، بیست‌و‌پنج ساله از «بریستول» انگلستان آشنا می‌شویم. او در یک کافه‌ی محلی کار می‌کند که در آنجا صبحانه‌هایی از گوشت عرضه می‌شود.

او خیلی علاقه‌مند است که در آشپزی پیشرفت کند و رستوران خودش را دایر کند اما پیش از هر کاری، باید اول زیرنظر «تونی فامینگ»، مدیر یک رستوران «میشلن استار» در لندن آموزش ببیند.

شام‌های این سرآشپز با قیمت ۱۵۰ پوند عرضه می‌شوند و شامل غذاهایی هستند مانند: مارماهی دودی، کله خوک ترد در یک سس مخصوص و کارپاچیوی هشت پا با ماهی مرکب و عنبه.

«تونی» آشپزخانه‌اش را به شیوه‌ی «پادگانی» اداره می‌کند برای همین هم از «اولی» خواسته‌اند که روی ظاهر خودش بیشتر کار کند و صورت و مو‌هایش را اصلاح کند.

او باید بتواند دوره کارآموزی را با موفقیت طی کند، اما به زودی متوجه می‌شود که اشتباه بزرگی انجام داده. او برای جبران اشتباهش درخواست فرصت دوباره می‌کند…

آیا او موفق می‌شود دوباره به آشپزخانه برگردد و با آزمون نهایی روبرو شود و در پنجاه‌و‌یکمین رستوران عالی جهان کار کند؟

 

تماشای بخشی از این قسمت (کلیک کنید)
 
بخشی از این مستند رو در آپارات مشاهده کنید

http://www.aparat.com/v/nblaE

 

خرید لینک دانلود (کلیک کنید)
 
 
 
 


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *