جزیرهی آفتاب : با جینو داکامپو، سرآشپز ایتالیایی ما در سفرش به «ساردینیا» و «سیسیلی» دو جزیرهی بزرگ ایتالیا همراه باشید. برای ایتالیاییها مهمترین چیز در زندگی غذا است. در این برنامه جینو به شما نشان میدهد که چطور مواد اولیهی خوشمزه و عالی کشورش را شکل دادهاند. این بار جینو به جزیرهی زیبای ساردینیا سفر میکند و ما را با غذاها، مردم و منظرههای بسیار زیبای آن آشنا میکند. در این برنامه او چیزهایی درباره غذاهای اصلی ملی یاد میگیرد: خوک کباب شدهای که از شیر مادر تغذیه کرده و «فستا»ی ایتالیایی برای نزدیکترین دوستش در جزیره. جینو به سراسر شمال جزیره سفر میکند و از شهر تاریخی «آلگرو» در ساحل شمالغربی دیدار میکند و معماری بینظیر و البته غذاهای خاص آنجا را تجربه میکند. در پایان این سفر او با قایق به برای دیدن مناطر استثنایی و فوقالعاده زیبای آنجا به گشتوگذار در غارها و اطراف خلیج میرود.
رازهای ساردینیا : در این قسمت، جینو ساحل را برای رفتن به کوهستان ترک میکند تا رازهای ساردینیا را بیشتر کشف کند. این جزیره خانهی افراد زیادی است که بالای صد سال عمر دارند و این موضوع بیش از هر چیز بهخاطر طبیعت آنجا و تغذیه خوب مردم است. او به شهر تاریخی «اورگوزولو» میرود؛ شهری پر از نقاشیهای دیواری و پس از آن به یک مزرعه سر میزند و با چوپانی دیدار میکند که به او توضیح میدهد چطور غذاهای ساده که در جزیره تهیه شده، مردم ساردی را خوب حفظ کرده. در ادامه او به دیدار کارخانهای میرود که نوع خاصی لیکور (moonshine) درست میکند. در پایان جینو با استفاد از مواد اولیه ساده و سنتی، برای پذیرایی از دوستانی که تازه پیدا کرده، پاستای روستایی درست میکند…
ساردینیای جنوبی : جینو کوهستان را ترک میکند و دوباره به سمت جنوب و ساحل میرود تا از پایتخت ساردینیا دیدن کند و در آبهای آبی آنجا ماهیگیری کند. پس از آن جینو به «کالیاری» پایتخت شلوغ ساردینیا میرود و در آنجا از یک محلهی منحصربهفرد دیدار میکند که مردم محلی ماهیهایشان را به آنجا میآورند. در ادامه او از محل تاریخی «نورا» دیدن میکند و در ویرانههای تاریخی و آفتاب زیبای آنجا غذای تن ماهی درست میکند…
غذاهای خیابانی : این هفته جینو از ساردینیا خداحافظی میکند و به پالرمو، پایتخت سیسیلی میرود. سیسیلی جایی است که جینو هرگز قبلن به آنجا نرفته بنابراین برای او این یک سفر واقعی برای کشف این شهر است؛ شهری زنده که وطن مافیا و مهد فرهنگ غذاهای خیابانی عالی است و تاریخ هیجانانگیز و جالبی دارد. در ادامه او برای امتحان کردن شراب به شهر «مارسالا» میرود و در پایان نوبت به درست کردن مرغ با سس خوشمزهی مارسالایی میرسد…
بهشت غذاها : این هفته جینو به «سیسیلی» آمده تا با تاریخ جالب این منطقه و تاثیر آن بر روی غذاهایی که مردم آن مصرف میکنند و همینطور مواد اولیهای که برای تهیه غذا به کار میبرند آشنا شود. او در این جزیره از شهرهای «نوتو» و «مدیکا» دیدن میکند و چیزهایی دربارهی «کاساتا» و شکلات یاد میگیرد. در ادامه او از معبدهای «آگریجنتو» دیدن میکند و سرانجام برای درست کردن «ریزوتو»ی لیمو به کوه آتشفشان «اتنا» میرود.
سیسیل شرقی : در آخرین قسمت این برنامه، جینو در شهر زیبای «تائورمینا»، یک «کانولی» شیرین و خوشمزه درست میکند. در ادامه از کوه آتشفشان «اتنا» بالا میرود و از «سافوکا» بازدید میکند؛ مکان «کورلئانو» در فیلم پدرخوانده که محبوبترین فیلم جینو است… و سرانجام پایان سفر جینو درست کردن غذا در بالکن مشهورترین «بار» دنیا خواهد بود…