هتل افسانه‌ای ریتز با زیرنویس فارسی


 

توضیحات : به پشت درهای هتل مجلل ریتز در لندن میرویم تا ببینیم این هتل رویایی چگونخ اداره میشود و کارمندان آن برای جلب رضایت مشتریان چه کارهایی انجام میدهند

 
نام مستند : هتل افسانه‌ای ریتز
نام انگلیسی : Inside the Ritz Hotel
تعداد : 6 قسمت
زبان : راوی دوبله (مابقی زیرنویس فارسی)
زمان هر قسمت : 44 دقیقه
کیفیت : HD 1080p – HD 720p (فوق العاده)
حجم هر قسمت : 281 – 525 مگابایت

 

خلاصه داستان هر قسمت (کلیک کنید)
 
قسمت 1 : با وجود مردمی که بیشتر از همیشه وقت‌شان را در هتل‌های پر زرق و برقی می‌گذرانند که درهایشان را باز کرده‌اند، چه طور یکی از سنتی‌ترین هتل‌های دنیا میان هتل‌های دیگر خودش را برجسته می‌کند؟ ریتز درهایش را باز می‌کند و به ما اجازه می‌دهد به داخلش نگاهی بیندازیم تا ساز و کار یکی از بهترین هتل‌های جهان را از نزدیک ببینیم.امشب ما با چند مهمان دیدار می‌کنیم: ریچارد ایی. گرنت، آنا وینتور و مو صلاح که از هتل دیدار می‌کنند. بعد هم متوجه می‌شویم چای‌های بعد از ظهر معروف این هتل چه طور آماده می‌شود. هم‌چنین فعالیت‌های جان ویلیامز، سرآشپز هتل، را دنبال می‌کنیم، در حالی که ویلیامز در حال آماده‌سازی برای معرفی اولین کتاب آشپزی این هتل است که مشهورترین دستور پخت غذاهای هتل در آن آمده است. پنی لنکستر برای صرف کوکتل به هتل می‌آید و مایکل دِکوزار که سرپرست دربان‌های هتل است و بزرگداشت ۴۶امین سال خدمتش در این هتل است.
 

قسمت 2 : امشب دوباره نگاهی می‌اندازیم به درون هتل ریتز در حالی که در هتل یک مهمان رقص ترتیب داده شده است و جان ویلیامز یک ماده غذایی ساخته شده در خود هتل را به منوی غذا اضافه می‌کند. خواهیم دید که گارسون‌ هتل با یک شگرد قدیمی چه طور یک بطری را باز می‌کند و چند سوپراستار اسپانیایی وارد هتل می‌شوند تا برای شرکت در جشن تولد هفتاد سالگی شاهزاده چارلز آماده شوند.ریتز همچنان برای ما رو می‌کند که آماده شدنِ یک شبه برای ایام کریسمس چه چالش بزرگی است و چه طور آنها یک درخت کریسمس هفت و نیم متری را علم می‌کنند. می‌بینیم که پختن ۵۰۰ بوقلمون در هفته با استاندارد میشلن چه حال و هوایی دارد و همراه می‌شویم با مهمانان وی‌آی‌پی ریتز که با جادوی کریسمس روبرو می‌شوند.
 

تماشای بخشی از قسمت ها (کلیک کنید)
 
دریافت لینک دانلود (کلیک کنید)
 
 
 

 
مابقی قسمت ها بزودی …

 


  • 54 سال قبل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *